Posteljina
Posteljina
Posteljina
Brend

ŠIROK ASORTIMAN POSTELJINA ZA KREVET

Odabir posteljine za krevet na red dolazi nakon kupovine odgovarajućeg dušeka, jastuka i jorgana, koja će na poseban način doprinijeti cjelokupnom izgledu spavaće sobe. U JYSK asortimanu možete pronaći posteljine različitih materijala poput pamuka, satena, flanela i poliesterskog mikrovlakna. Takođe, većinu modela proizvodimo u nekoliko dimenzija, što znači da ćete veoma lako pronaći posteljinu koja će odgovarati vašim jorganima i jastucima - 140x200, 140x220, 200x220,90x135cm. Osim posteljina, u našoj ponudi mogu se pronaći i prekrivači za krevete koji mogu imati kako estetsku, tako i zaštitnu funkcionalnu ulogu. 

Odaberite posteljinu u kojoj ćete uživati i koja će osvježiti vašu spavaću sobu.

POSTELJINE RAZLIČITIH BOJA I UZORAKA

Posteljina je dostupna u mnogo različitih boja i uzoraka. Možete pronaći prugaste i kockaste komplete posteljine ili modele sa cvijećem, oblicima, krugovima i tako dalje. Imamo takođe i širok izbor posteljina za djecu i najmlađe, sa njihovim omiljenim junacima - Disney posteljine, Maša i Medved, Harry Potter, Paw Patrol, Pepa Prase, Frozen...

Možete odabrati i jednostavan set posteljine, kako biste stvorili mirniju atmosferu u spavaćoj sobi. 

Ukoliko volite česte promjene, možete kombinovati posteljine različitih boja na dve strane kreveta, ili odabrati neku od naših posteljina sa dva lica.