Brend

PREKRIVAČI ZA KREVETE ŠTITE JORGANE I JASTUKE

Prekrivači za krevet unose red u spavaću sobu i štite jorgane i jastuke od prašine tokom dana, te pomoću njih možete naglasiti stil koji preferirate u enterijeru. U JYSK asortimanu možete pronaći prekrivače za krevet u širokom izboru boja, materijala i kvaliteta, koji će ulepšati vaš krevet - sivi, plavi, beli, zeleni, šareni prekrivači....

Ako živite u garsonjeri, vaš krevet će često biti i deo dnevne sobe. U ovom slučaju, radi se o kreativnosti i korišćenju kreveta kao komada nameštaja tokom dana. Korišćenjem prekrivača za krevet i velikih jastuka, vaš krevet može biti pretvoren u deljeni komad nameštaja za goste. To je i dobro rešenje za dečje sobe u kojima se krevet takođe koristi kao komad nameštaja tokom dana. Prekrivač je super izbor i za bračni krevet, jer štiti vaš krevet od prašine i uvek će izgledati uredno.

PREDNOSTI PREKRIVAČA ZA KREVET

Jedna od prednosti prekrivača je ta što lako možete stvoriti red u svojoj spavaćoj sobi i učiniti da izgleda uredno postavljanjem prekrivača preko kreveta. Izuzetno su lepi i dekorativni i mogu osigurati ujednačen izgled u prostoriji. A ako želite promenu dekora ili stila spavaće sobe, možete kupiti novi prekrivač ili ćebe za krevet - i eto brzog rešenja. Prekrivač takođe štiti krevet i posteljinu od prašine i prljavštine. Važno je samo osigurati da krevet dobije malo vazduha pre nego što stavite prekrivač na njega.