Peškiri
Peškiri
Peškiri
Brend

KVALITETNI I MEKANI PEŠKIRI

Peškiri u različitim bojama, veličinama i od različitih materijala po najboljoj cijeni. Pamučni, veliki, mali ili za tuširanje, dječji, hotelski, sportski, peškiri za plažu – najkvalitetniji modeli odličnog dizajna. Kao poklon možete pronaći i komplet malih peškira. Naši peškiri podijeljeni su u kategorije BASIC, PLUS i GOLD da bi svako mogao da pronađe nešto po svom ukusu.

Peškiri su jedna od omiljenih kategorija proizvoda u JYSKu stoga smo se pobrinuli za to da svako nađe nešto za sebe, uz uvijek povoljnu cijenu. Ne propustite da pročitate i naše savjete o tome kako održavati nove peškire, što će vam olakšati njegu i produžiti njihovu trajnost. Većina peškira u JYSKu posjeduje Oeko-Tex sertifikat stoga se možete sa sigurnošću prepustiti uživanju u njihovoj upotrebi.

VELIKI IZBOR PEŠKIRA

Tražite li peškir u najdražoj boji – krem, braon, crni, bijeli, bordo, tirkiz, petrolej - velika je vjerovatnoća da ćete ga kod nas pronaći, a očekuje vas i široka ponuda različitih veličina - 40x60cm, 65x130, 30x50, 50x90, 50x70, 50x100, 70x140, 100x150cm. Istražite naš asortiman i pronađite savršene peškire.