Brend

ŠIROK ASORTIMAN ORMARA

Kvalitetni ormari i plakari u preko 50 modela očekuju vas u JYSKu. Očuvanje reda u ormaru ponekad može biti izazov, ali sa pravim sistemom, bićete na dobrom putu. Trik je pronaći ormar koji odgovara vašim potrebama, tako da možete da napravite dovoljno prostora i za majice i vunene džempere. Istovremeno, garderober mora da odgovara i vašem željenom stilu. Da li volite minimalistički izgled? Ili možda više volite klasičniji stil?

U JYSKu ćete pronaći širok asortiman garderobera u velikom broju različitih stilova, veličina i oblika. Možete izabrati jednostavan bijeli ormar ili model sa vratima, komodom sa fiokama i ogledalom. Neki ormari imaju obična zaokretna vrata, dok drugi imaju klizna vrata. Ako nemate puno prostora, plakar sa kliznim vratima može predstavljati prednost jer ga možete otvarati i pristupati mu bez zauzimanja dodatnog prostora.

U našoj ponudi imamo i ormare od tkanine koji su pogodni za vikendicu, neku od manjih prostorija ili možda kao dodatno rješenje. 

PAMETNO UKLOPITE ORMAR UZ OSTATAK ENTERIJERA

Ako imate ormar koji biste rado zamjenili, ne morate nužno da ulažete u čitav novi ormar. U JYSKu imamo puno pametnih dodataka koji vašem starom ormaru mogu dati novi život.

Pronaći ćete širok izbor polica i dodataka za garderober poput žičanih košara, metalnih korpi ili fioka sa potpunim izvlačenjem. Na ovaj način možete lako dobiti raspored ormara koji će udovoljiti vašim potrebama. Različiti dodaci se savršeno uklapaju da biste dobili dobar pregled, na primjer, čarapa i donjeg veša.

U većini naših ormara možete kupiti i dodatne police različitih veličina ako se ukaže potreba. Prostor ormara možete proširiti i tako što ćete kupiti ormar koji se može postaviti na već postojeći, ako postoji prostor između ormara i plafona.