Tuš-zavjese
Tuš-zavjese
Tuš-zavjese
Brend

KVALITETNE TUŠ ZAVJESE

Tuš zavjese jedan su od detalja koje na poseban način mogu uljepšati vaše kupatilo. Ako vaše kupatilo ima kadu ili tuš kabinu pronađite kvalitetne metalne šipke uz koje dolaze i zakačke, kukice ili alke. U našem asortimanu možete pronaći jednostavne modele tuš zavjesa, ili modele sa motivima prirode ili na prugice. Posjetite JYSK prodavnice.

DOMINANTNA BOJA U KUPATILU

Postoji mnogo različitih stilova kada je reč o uređenju doma - i kupatilo nije izuzetak. Izaberite boju tuš-zavjese koju možete prilagoditi svojoj opremi za kupatilo. Kada se peškiri, prostirke za kupatilo i dozator sapuna uklope u boju, to daje lijep i moderan izgled koji će impresionirati vaše goste. Bez obzira da li više volite minimalistički stil sa jednobojnim bijelim, crnim i sivim bojama, romantični stil sa nježnim pastelnim bojama u roze, zelenoj i plavoj boji, ili puni sjaj boja i motiva, pronaći ćete ga ovdje u JYSKu. Naše tuš-zavjese su dostupne u uobičajenim veličinama 180x200 cm i 180x230 cm, koje se uklapaju u većinu kupatila.

ODRŽAVANJE TUŠ-ZAVJESA

Da bi vaša tuš-zavjesa trajala duže i ostala uredna i čista, potrebno je redovno čišćenje. Onog trenutka kada zakoračite u kadu i zavjesa se navlaži, bakterije dobijaju dobre uslove za rast. Postoje različiti načini pranja tuš-zavjese - namakanje i naknadno mašinsko pranje na 40 stepeni ili ručno pranje /uklanjanje kamenca.