Rasvjeta
Rasvjeta
Rasvjeta
Brend

RASVJETA ZA VAŠ DOM - ŠIROK ASORTIMAN

Rasvjeta je jedna od stavki kojoj treba dati poseban akcenat prilikom uređenja doma, te će dobro organizovano i pažljivo odbrano osvetljenje vašem enterijeru dati poseban sjaj. Bilo da je riječ o jednostavnoj stonoj lampi ili lusteru, u zavisnosti od postavke cjelokupan prostor će dobiti prijatnu atmosferu i naglasiti djelove na veoma lijep način. U JYSK asortimanu možete pronaći različite modele rasvete - lampice, led lampice na baterije, lampe, sijalice, fenjere i druge proizvode za osvetljenje doma.

ODABERITE SAVRŠENU RASVJETU ZA VAŠ ENTERIJER

Lampe, lampice, sijalice, lusteri, solarne lampe, fenjeri - rasvjetu za dom treba pažljivo birati, ali slobodno možete kombinovati različite vidove osvetljenja kako biste postigli željeni efekat. Odaberite zanimljiv luster za dnevnu sobu, praktične lampe za radni sto i noćne ormariće, a igrajte se lampicama i dekorativnom rasvetom kako biste osvježili vaš prostor. U JYSK-u možete pronaći ukrasne lampice sa različitim motivima i različitih boja koje će vam sigurno pomoći u kreiranju ušuškane atmosfere u vašem domu.

ODABIR SIJALICA

Nakon što odaberete izvor svjetlosti, važno je da odaberete pravu sijalicu. Takođe ne zaboravite da razmislite o veličini utičnice i potrošnji energije.