Kupatilo
Kupatilo
Kupatilo

KVALITETNI PEŠKIRI, DODACI ZA KUPATILO I MNOGO VIŠE

Sve što vam je potrebno za kupatilo možete pronaći u JYSKu. Peškiri u različitim bojama, veličinama i od različitih materijala po najboljoj cijeni, kao i veliki broj modernih kupatilskih dodataka. Pamučni, veliki, mali ili za tuširanje, dečji, hotelski, sportski, peškiri za plažu – najkvalitetniji modeli odličnog dizajna. Kao poklon možete pronaći i komplet malih peškira.

Ukoliko ste u potrazi za dodacima za kupatilo u našem asortimanu možete pronaći držače za sapun, četkice, kućne papuče, čarape, trakaste zavjese, wc četke, sunđere. Ako vaše kupatilo ima kadu ili tuš kabinu pronađite kvalitetne metalne šipke uz koje dolaze i zakačke, kukice ili alke.

Posetite JYSK prodavnice , a radno vrijeme JYSK prodavnica pogledajte ovdje. Takođe, u JYSK katalogu možete pogledati različite proizvode, sniženja, cijene, akcije kao i aktuelne sezonske rasprodaje.

PRONAĐITE INSPIRACIJU ZA UREĐENJE KUPATILA

Tepisi za kupatilo, zavjese za tuš, peškiri i druga oprema za kupatilo – sve je ključno imati, no nije uvek lako postići sklad kada je u pitanju uređenje kupatila. Pronađite inspiraciju na našim stranicama, a iz široke ponude proizvoda izaberite one koji će vam pomoći da vaše kupatilo postane mjesto u kom ćete rado započinjati i završavati svaki vaš dan.

OEKO - TEX

Većina naših peškira ima sertifikat Standard 100 by OEKO-TEX, svetski vodećom „zdravom“ eko-etiketom za materijale. Označeni proizvodi su ispitani na hemikalije i boje koje mogu da budu štetne po vaše zdravlje, a ispitale su ih institucije kao što su: Danish Technological Institute, IFP Research, Hohenstein Research Institute, Shirley Technologies i TESTEX.