Cipelari
Cipelari
Cipelari
Brend

CIPELARI I POLICE ZA OBUĆU

Cipelari, komode, police za obuću - pogledajte naš asortiman i pronađite idealna rješenja za odlaganje vaše obuće. Imamo modele u crnoj ili bijeloj boji kao i cipelare u različitim nijansama drveta.

Ukoliko se i vi vodite filozofijom ''nikad dovoljno cipela'', sigurno su vam potrebna pametna rješenja za odlaganje obuće. Svoje rješenje prilagodite broju ukućana kao i količinu obuće koju posjedujete.

U našoj ponudi ćete sigurno naći model koji vam odgovara, ili više njih koje međusobno možete slagati - ukoliko Vam jedan cipelar nije dovoljan, možete odabrati i neku od polica za obuću koje možete koristiti za patike ili cipele koje su često u upotrebi, ili možda za goste. 

Birajte između drveta, čelika, medijapana, iverice, bambusa.

 

CIPELARI VS POLICA ZA OBUĆU

Dvoumite se između cipelara i police za svoju obuću? Donosimo vam pregled i prednosti i jedne i druge strane koje vam mogu pomoći u donošenju finalne odluke.

CIPELAR

Glavna prednost klasičnog cipelara je u tome što su police prilagođene obući, te ona neće izgubiti oblik. Cipele su uredno izložene, ne stoje na gomili i lako je pronaći par koji tražite. Osim toga, možete osloboditi nešto podnog prostora ukoliko se odlučite za zidni cipelar. Većina cipelara nije duboka, pa ne zauzima puno prostora i lako se može postaviti čak i u uzak hodnik.

POLICA ZA OBUĆU

Sa druge strane, police za obuću su kompaktnije i ne dominiraju prostorom. Takođe, obuća je brže dostupna kada vam treba da što prije uskočite u nešto. Policu za obuću možete postaviti bilo gdje u domu - samo vam je potrebno malo prostora. Na ovaj način, obuća neće biti na podu i hodnik će svakako izgledati urednije.