Prijava

Prijavite se na naš newsletter i svake nedelje na vašu e-mail adresu dobijaćete najbolje ponude i inspiraciju.

 

Korisne informacije Odjava/promjena e-maila
Saznajte više Saznajte više

 

Newsletter

Kada se prijavite na JYSK Newsletter na vašu e-mail adresu dobijaćete od 1 do 3 Newslettera nedeljno. Na jednostavan način možete se odjaviti u bilo koje vreme putem linka u Newsletteru.

Newsletter sadrži aktuelne ponude, novitete, letke, kataloge kao i informacije o trenutnim kampanjama. 

Pored navedenog, na vašu e-mail adresu dobijaćete servisne poruke.

 

Privatnost korisnika i poverljivost podataka u JYSKu

Trudimo se da poštujemo sve važeće zakone i pravila. To znači da naš Newsletter šaljemo samo onim korisnicma koji su se prijavili. Ako ste primili Newsletter iz JYSKa, a niste se prijavili to može da znači da je neka osoba vama prosledila naše Newsletter. Ako to ipak nije slučaj, onda se radi o grešci i izvinjavamo se. Pozovite korisničku službu na broj +382 20 240 208 i odjavićemo vas. Takođe, možete da se odjavite i putem linka koji ćete pronaći na dnu našeg Newslettera.

 

Vaši korisnički podaci su zaštićeni

U bazi podataka na zaštićenom serveru čuvamo vaše ime, broj telefona i vašu e-mail adresu. Samo administratori u JYSKu imaju pristup vašim podacima. Takođe, garantujemo da vašu e-mail adresu nećemo prodavati ili prosleđivati drugim kompanijama.

 

Newsletter iz JYSKa je u HTML formatu

Naš Newsletter je u HTML formatu. To znači da sadrži slike, grafike i oblikovan tekst. Ako želite da vidite ovaj sadržaj, vaš e-mail mora da bude podešen tako da prikazuje HTML sadržaje. Ako vam se prikazuje samo tekst, nećete moći da vidite sadržaj našeg Newslettera. U tom slučaju možete da kliknete na link koji se nalazi na vrhu Newslettera i tako ćete moći da vidite sadržaj na webu.

 

Pitanja, žalbe i predlozi

Ako imate bilo kakva pitanja, žalbe ili predloge u vezi JYSK maila, molimo vas da se javite korisničkoj službi: +382 20 240 208.