Trpezarija
Trpezarija
Trpezarija

NAMJEŠTAJ ZA TRPEZARIJU - STOLOVI, STOLICE I SETOVI

Trpezarijski namještaj - U JYSKu pronađite širok izbor nameštaja za trpezariju - birajte između različitih boja i materijala - koža, drvo, staklo, metal, somot... Ako želite da osvježite svoju trpezariju i obnovite je novim trpezarijskim stolicama, stolom ili cijelim setom, postići ćete fantastičan rezultat odabirom trpezarijskog namještaja iz JYSKa.

Pored stolova i stolica, u našem asortimanu možete pronaći i moderne komode i vitrine za trpezariju, različite modele sklopivih stolica, police, konzolne stolove, kao i trpezarijske klupe. Kvalitetan namještaj po povoljnim cijenama koji ćete lako uklopiti uz ostatak svog doma. 

VELIKI IZBOR TRPEZARIJSKIH STOLOVA I TRPEZARIJSKIH STOLICA 

Trpezarija je često centralno mesto okupljanja u domu. Izaberite idealan sto za trpezariju u vašem domu – za malu ili veliku porodicu. Bilo da tražite klasičan drveni sto ili kombinaciju stakla i metala, veliki izbor trpezarijskih setova olakšaće vam potražnju, a pritom nećete izgubiti na skladu i udobnosti.

 

KOMBINUJTE NAMJEŠTAJ ZA DNEVNU SOBU I TRPEZARIJU  

Većina našeg namještaja podijeljena je u serije, tako da možete lako uskladiti i kombinovati komade u svom domu. Odabirom cijelog seta za trpezariju nećete imati puno izazova oko usklađivanja, no možda bi baš neka zanimljiva kombinacija postigla