Brend

PRAKTIČNE POLICE ZA ZID

Police su idealne ukoliko nemate veliko predsoblje i bitno vam je da iskoristite i zid - u ovom slučaju police su i praktične i učiniće bilo koju prostoriju zanimljivijom. U našem asortimanu polica možete pronaći jednostavne zidne police ili police sa više djelova i nivoa. Možete ih koristiti za odlaganje sitnih dekoracija, ramova ili ključeva i drugih stvari koje nikada ne znamo gde bismo stavili. Police od drveta, medijapana, metala - pronađite savršen model za svoj hodnik, predsoblje, dnevnu, dječju sobu...

ISKORISTITE ZID KAO DODATAN PROSTOR ZA ODLAGANJE

Police se mogu koristiti u svim prostorijama u domu, bilo da se radi o dnevnom boravku, kuhinji, predsoblju ili kupatilu...To je takođe idealan način za stvaranje dodatnog prostora za odlaganje.

Pronađite korpe ili kutije koje odgovaraju veličini polica i iskoristite ih kao viseće skladište.

Ako živite u malom stanu ili kući i potrebno vam je dodatnog prostora za odlaganje, zidne police su svakako dobro rješenje. Okačite police tik ispod plafona i iskoristite prostor zida koji se inače ne bi koristio. Razmislite gde će polica stajati kako biste mogli da kupite odgovarajuću. Razmislite i o ostatku dizajna enterijera i uz koji materijal bi trebalo da se uklopi vaša nova polica.