Namještaj za predsoblje
Namještaj za predsoblje
Namještaj za predsoblje
Brend

PREDSOBLJE - PRAKTIČNA RJEŠENJA

Širok asortiman namještaja za predsoblje ili hodnik čeka vas u JYSK-u i pomoći će vam da zadržite red u kući. Među komadima koje ćete pronaći u JYSK-u su klupe, čiviluci, police i ormarići za obuću, police za predsoblje, kukice za kapute i vješalice. 

Police za obuću i ormarići su savršeni za čuvanje cipela van vidokruga, dok je čiviluk idealan za uredno čuvanje jakni i kaputa. U JYSK-u nudimo opremanje hodnika u različitim stilovima i od različitih materijala, tako da možete da izaberete djelove i dodatke koji najbolje pristaju vašem hodniku. I ne zaboravite na detalje, kao što su lijep otirač ili upaljena svetiljka pored ulaznih vrata. 

POŽELITE SVOJIM GOSTIMA DOBRODOŠLICU STILSKI OPREMLJENIM PREDSOBLJEM

Predsoblje je prva stvar koju ugledate kada dođete kući nakon dugog dana, a u njemu dočekujete i goste u svoj dom. Zato mnogi od nas tragaju za namještajem koji hodnik čini urednim, ali i atraktivnim.

Postavljanje klupe u hodnik daje priliku da u znak dobrodošlice sjednete i na trenutak odmorite noge dok se izuvate. Većina naših klupa posjeduje i komode sa fiokama, police ili korpe, koji predstavljaju idealne skladišne prostore. Za dodatnu praktičnost, okačite policu za predsoblje sa čivilukom iznad klupe.

Izaberite komade za hodnik koji će se uklopiti uz ostatak vašeg stana - i na taj način ćete dobiti jednu zaokruženu celinu svog doma.