Police za knjige/pregrade
Police za knjige/pregrade
Police za knjige/pregrade
Brend

POLICE ZA KNJIGE ZA KUĆNU BIBLIOTEKU

Police u domu mogu imati različitu ulogu - možete ih koristiti za odlaganje knjiga iznad radnog stola, za izlaganje dragih uspomena u dnevnoj sobi ili kao deo dekoracije. U svakom slučaju, police su neophodne u svakom domu i zato je bitno da pronađete model koji se i izgledom i veličinom uklapa u vaš dom.

U JYSKu možete pronaći zaista lepe i moderne modele polica, pregrada i stalaža - različitih visina, boja, sa različitim brojem pregrada ili polica. Imamo modele u beloj, crnoj, sivoj i boji drveta, od bambusa, iverice, medijapana, melamina, čelika... 

Pored toga, nudimo vam i prelepe modele pregradnih elemenata - idealne za velike prostore koji spajaju više prostorija u jednu. Najveći plus je što ove pregrade možete koristiti umesto polica jer imaju mesta za odlaganje - pritom su vrlo efektne u prostoru i sigurno će izgledati lepše od pregradnog zida.

STVORITE NOV PROSTOR POLIČNIM ELEMENTIMA I PREGRADNIM POLICAMA

Polični elementi i pregradne police mogu da se koriste za definisanje sobe i stvaranje novih mogućnosti. Pregradne police prave izuzetne privremene pregrade i omogućavaju vam da pravite nove, udobne kutke i kose uglove. Police i polični elementi unose red u zbirku knjiga i uopšteno su idealni ukoliko imate potrebu za skladišnim prostorom. Napravite raznovrsnost i optimalno iskoristite polični element dodavanjem kutija ili korpi. Polični elementi vam omogućavaju i davanje ličnog pečata dnevnoj sobi, kuhinji ili spavaćoj sobi. Knjige govore mnogo o vama kao osobi, a poličnom elementu možete dati još ličniju boju ako ga prošarate sitnicama i slikama. Vaša mašta je jedina granica!

U JYSK-u možete da birate između mnoštva poličnih elemenata i pregradnih polica različitih veličina, oblika i materijala. Među materijalima ćete pronaći bukvu, orah, „starinski efekat“, metal i police obojene u belo ili crno.

NAMEŠTAJ ZA ODLAGANJE IZ JYSKA

U našoj ponudi imamo police za odlaganje različitih veličina i dezena. Pre nego što se odlučite na kupovinu nove police, dobro razmislite o boji i nameni. Za šta god da se odlučite, JYSK ima širok izbor. 

Široka drvena polica uneće toplinu u vaš dom, dok će uska metalna polica odati utisak modernog, strogog izgleda. Bilo da se opredelite za klasičan, industrijski ili romantičan stil, kod nas ćete sigurno pronaći odgovarajuće komade.