Salon JYSK u Radanovićima je privremeno zatvoren, zbog renoviranja!

Sofe na razvlačenje
Sofe na razvlačenje
Sofe na razvlačenje
Brend

PRAKTIČNI KAUČEVI NA RAZVLAČENJE

Kaučevi i sofe na razvlačenje predstavljaju fleksibilno rješenje koje vam omogućava optimalnu upotrebu dostupnog prostora u kući ili stanu. Kako služi kao kauč preko dana, a krevet noću, ovaj komad namještaja vam daje fleksibilnost dva proizvoda u jednom. Sofe i ugaone garniture na razvlačenje su praktične, prenosive i funkcionalne u manjim prostorijama, zbog čega su idealna opcija za gostinske sobe, dječje sobe ili studentske stanove.

U JYSKu ćete pronaći kaučeve i ugaone garniture na razvlačenje u širokom izboru modela, veličina i materijala, uključujući modele sa punjenjem od hladne pjene ili oprugama Bonell. U ponudi imamo sofe sa navlakama od različitih materijala u teget, sivoj, crnoj, zelenoj, narandžastoj boji.. Osim za dnevnu sobu, neke od sofa mogu biti idealno rješenje i za spavaću sobu koja nema puno prostora. Pronađite inspiraciju za svoj novi kauč na razvlačenje na našem sajtu ili posetite neku od JYSK prodavnicu. Pogledajte i našu ponudu kreveta na rasklapanje i dušeka na naduvavanje. 

DVA KOMADA NAMJEŠTAJA U JEDNOM

Tajna uspešnog dizajna enterijera je naći namještaj sa više funkcija koji će vam sačuvati prostor i pomoći vam da ostanete organizovani. Sofa na razvlačenje je fleksibilno rješenje koje vam omogućuje da koristite prostor u svom domu bez da pravite kompromise po pitanju estetike ili kvaliteta. Samim tim, ove sofe su idealna alternativa kauču u dnevnoj sobi ili krevetu u dječijoj sobi. 

U našoj ponudi možete pronaći jednostavne modele na rasklapanje koji ne zauzimaju puno mesta i idealni su za dve osobe, ugaone garniture na razvlačenje, fotelje na razvlačenje, kao i duple ugaone garniture.

KREVETI ZA DNEVNI ODMOR

Dnevni krevet je lijep komad namještaja koji doprinosi celokupnom izgledu prostora. Izgleda veoma elegantno i možete ga premještati, u zavisnosti od toga da li vam je potreban u dnevnoj sobi, gostinjskoj, ili možda u kancelariji. Možete se odlučiti za dnevni krevet i umesto tradicionalnog kauča. Stvoriće lagan i moderan izgled koji se idealno uklapa u skandinavski stil.