Brend

FOTELJE - UDOBNI MODELI ZA SVAČIJI UKUS

Fotelje od ratana, vještačke kože, hrasta, velura, fotelje sa tabureom - pronađite savršen model za svoj dnevni boravak u JYSKu! 

Da li postoji nešto bolje od sjedenja u udobnoj fotelji sa novinama u ruci i šoljicom kafe na dohvat ruke? Naslanjanja i opuštanja i vraćanja unutrašnjeg mira nakon dugog dana? Fotelje su mesto za odmor i opuštanje.

Bez obzira da li ste najsrećniji u modernoj i doteranoj fotelji koja upotpunjuje izgled vaše dnevne sobe ili udobnom naslonjaču u kom se možete i ljuljati, u JYSKu ćete sigurno pronaći model koji će se uklopiti u vaš enterijer. U našoj ponudi imamo veliki broj fotelja sa rukohvatima, ali i modele sa jastucima u kojima se možete potpuno opustiti. Plave, krem, sive, narandžaste - odaberite fotelju za svoj dnevni boravak, spavaću sobu ili možda kućnu kancelariju. 

FOTELJE - DOBRI SAVJETI PRIJE KUPOVINE

Prije donošenja odluke o kupovini fotelje, razmislite o karakteristikama koje želite. Koliko imate prostora? Da li vam je bitnija udobnost ili izgled? Evo par naših savjeta:

  • Fotelja sa visokim naslonom je dobra ukoliko želite da sjedite uspravno i izbjegnete nepravilno sjedenje.
  • Fotelje sa naslonima za ruke su udobnije, ali zauzimaju više prostora.
  • Fotelje sa funkcijom ljuljanja i naslonom za noge zahtjevaju dodatan prostor ispred i iza fotelje.
  • Kožne fotelje su praktične za održavanje, ali mogu biti nešto hladnije za sjedenje tokom zimskih mjeseci.
  • Što je tkanina tamnija, mrlje se manje vide. Ali, tamnija tkanina vremenom može izblijediti.

OPUSTITE SE U UDOBNOJ, MEKANOJ FOTELJI

Postoji li išta bolje od trenutka kada se zavalite u udobnu fotelju sa novinama ili knjigom u ruci i šoljicom kafe pored vas? Fotelje su stvorene za uživanje i opuštanje. 

Živimo u užurbanim vremenima i trenuci mira i opuštanja zaista dobro dođu. Zato je bitno odabrati fotelju koja je optimalna za vas. Bilo da želite veliku fotelju za opuštanje ili komad koji će upotpuniti vaš dnevni boravak, u JYSKu ćete sigurno pronaći savršen model.