Brend

KVALITETNI JORGANI - ZA MIRAN SAN

Jorgani, pored kvalitetnog dušeka i jastuka, takođe predstavljaju važnu stavku kako biste obezbjedili kvalitetetan noćni san. JYSK jorgani nude najviši nivo kvaliteta, bilo da su to perjani jorgani, ili pak modeli sa vlaknastim punjenjenjem. Takođe, naša preporuka je korišćenje dva sezonska jorgana – tanjih modela za ljeto, i debljih, toplijih za zimu, čime ćete produžiti njihov vijek trajanja jer ćete za svaku sezonu imati odgovarajući model. U ponudi imamo i praktičnu torbu za jorgane ili jastuke. 

Ukoliko ste u potrazi za dodatnim detaljima za vaš krevet, u našem asortimanu možete pronaći čaršav, kvalitetnu ćebad i prekrivače. 

ODABERITE SAVRŠEN JORGAN

Dobar san je presudan za vašu dobrobit. Kada se probudite svježi i odmorni, imate dovoljno snage da se suočite sa izazovima koji vas čekaju tokom dana. Jedna od stvari koju možete da učinite kako biste osigurali kvalitetan san je pravilan odabir jorgana. Da li ste znali, na primjer, da su vaša visina, promena godišnjeg doba i temperatura faktori koji bi trebalo da imaju veliki uticaj na izbor vašeg jorgana? Između ostalog, morate uzeti u obzir temperaturu u vašoj spavaćoj sobi, da li više volite težak ili lagan jorgan i da li bi jorgan trebalo da bude anti alergijski.

Dosta ljudi spava sa istim jorganom tokom cele godine, ali najoptimalnija su dva - letnji i zimski jorgan. Tako izbjegavate znojenje ljeti, a zimi se grejete. U isto vreme, vaši jorgani traju duže. Mnogo je izbora kada je u pitanju odabir novog jorgana. Da li preferirate vještačko ili prirodno punjenje? Da li vam je potreban dupli jorgan? Koliko topao treba biti? Da bismo vam pomogli u odabiru, sakupili smo niz dobrih saveta o tome kako odabrati pravi jorgan koji odgovara vašim potrebama. Pročitajte više u našem velikom vodiču za jorgane ili posetite lokalni JYSK i potražite savjete i smjernice.


VELIČINA JORGANA

Kada je reč o jorganima, postoji mnogo različitih veličina. Na primjer, postoji velika razlika između jorgana za bebe i djecu, ili običnog jorgana za odrasle i dvostrukog jorgana. Preporučujemo da vam je jorgan duži najmanje 20-30 cm od vaše visine.

Bebe: 67x100 cm

Djeca: 100x140 cm

Single: 135x200 / 220 cm

Dupli: 200x220 cm