Korpe i sl.
Korpe i sl.
Korpe i sl.
Brend

UKRASNE I PRAKTIČNE KORPE ZA ODLAGANJE

Korpe su idealno rješenje za odlaganje, bilo da živite u stanu ili kući. Možete ih koristiti i kao dio dekoracije ili isključivo za odlaganje i skladištenje odeće, obuće ili bilo čega drugog. 

Bilo da imate malo prostora u stanu, pa je potrebno sve dobro posložiti kako biste svemu našli svoje mjesto; ili imate dosta prostora i želite da je sve organizovano - za vas imamo rješenje. 

Praktična rješenja za odlaganje vam pomažu da sve bude uredno, ali predstavljaju i priliku da dekorišete i date domu lični pečat. Stoga JYSK nudi korpe, organizatore, vakuum kese, kutije za odlaganje stvari i kutije u velikom izboru veličina, dizajna i materijala. Bez obzira da li tražite plastične kutije u boji za dečju sobu, moderne pletene korpe za dnevnu sobu ili pametnu fioku za krevet za spavaću sobu, u JYSK-u ćete sigurno pronaći rješenje koje odgovara vašim potrebama i ukusu.

BUDITE ORGANIZOVANI ZAHVALJUJUĆI KORPAMA I KUTIJAMA ZA ODLAGANJE STVARI

Da li se vaša kuća kao magijom puni sitnicama koje zauzimaju prostor i stvaraju nered? U tom slučaju rješenje problema leži u praktičnom odlaganju. U JYSK-u ćete pronaći veliki asortiman korpi, kutija za odlaganje stvari i kutija koje vam omogućavaju da uredite i optimalno iskoristite svoj životni prostor. Među artiklima koje možete da birate u JYSK-u su plastične i pletene korpe, sklopive kutije, plastične kutije sa poklopcima i točkićima, fioke za krevet, korpe za skladištenje, stalci za časopise i korpe za veš.

Veš je takođe uobičajeni izvor neurednosti, ali uz modernu korpu za veš iz JYSK-a, brzo možete odložiti odjeću. U JYSK-u ćete pronaći korpe za veš napravljene od drveta, plastike i trske u širokoj paleti boja. 

IZBOR U JYSKU

U JYSK asortimanu pronađite rješenja za skladištenje koja se uklapaju u svaki dom. Birajte između rustikalnog i modernog dizajna, između neutralnih i jarkih boja.