Brend

SAKSIJE ZA CVIJEĆE - UKRAS VAŠE BAŠTE

Saksije - širok asortiman saksija za vaše dvorište, baštu ili terasu. Sa dolaskom lijepog vremena, više pažnje posvećujemo uređenju terase ili bašte cvijećem. Raznolike saksije za cvijeće pomoćiće vam da vaša terasa i dvorište zasijaju punim sjajem. Vaše saksije za cvijeće odaberite prema vrsti biljke – u JYSKu vas čeka širok izbor visećih saksija i balkonskih saksija za cvijeće različitih veličina, materijala i boja - krem, braon, crne, šarene, bele... Pogledajte našu ponudu.

INSPIRACIJA ZA KORIŠĆENJE SAKSIJA NA TERASI

Biljke su sigurno jedna od najljepših dekoracija, posebno kada je u pitanju prostor na otvorenom. Saksije u bašti imaju puno prednosti - posebno ako biste radije vrijeme trošili na nešto drugo osim uklanjanja korova. Saksije su jednostavne, lako ih možete pomjerati i možete ih koristiti za odvajanje dijelova prostora. Ukoliko imate veliku baštu ili dvorište, visoke saksije i žardinjere mogu biti savršen izbor te možete kreirati prostor za odmor, prostor za igru i za ručavanje. Ovde pročitajte više o korišćenju pregrada na otvorenom.

SAKSIJE MOGU IMATI VIŠE FUNKCIJA

Pored cvijeća i zelenih biljaka, saksije možete koristiti za sadnju povrća ili začinskog bilja. Možete ih postaviti i na ulaz u kuću ili dvorište i na taj način stvoriti privlačan ulazni prostor za svoje goste. Male saksije sa cvijećem idealne su kao ukras na baštenskom stolu. Viseće saksije savršen su izbor za terasu ili nadstrešnicu. Budite slobodni i kombinujte saksije različitih boja, dimenzija i visina. Ako saksije postavljate na mesto koje je često izloženo vetru, obavezno odaberite čvršći materijal.