Pokućstvo
Pokućstvo
Pokućstvo

DEKORACIJE ZA UREĐENJE DOMA I DRUGI DEKORATIVNI PROIZVODI

Dekoracije i ukrasni artikli za vaš dom čekaju vas u JYSKu. Kada je reč o uređenju doma, nezaobilazan dio čine kreativni detalji koji unose posebnu atmosferu u prostor. U našoj ponudi možete pronaći širok asortiman proizvoda i dodataka za domaćinstvo i ukrasa za kuću čime vam pružamo izuzetnu priliku da opremite svoj dom na jedinstven način. Ukrasni jastuci interesantnih dezena, dekoracije za kuću, rasvjeta, stolnjaci, ramovi za slike, tepisi, ogledala, svijećnjaci, ćebad, vještačko cvijeće, vaze, saksije i fenjeri, kao i kutije za odlaganje različitih boja, dimenzija i materijala samo su neki od artikla koje možete kupiti u JYSK prodavnicama. Dekoracijama i detaljima jedinstvenog skandinavskog dizajna osvježite svoj dom uz sjajne cijene!

TRENDOVI U UREĐENJU DOMA

Trendovi u uređenju enterijera se mijenjaju iz godine u godinu, i donose nam mnoštvo različitih ideja i inspiracije za uređenje doma. Izaberite boje koje će dominirati u vašem prostoru i odaberite odgovarajuće dekorativne jastuke, vaze i druge dekorativne elemente koji će vaš prostor učiniti još ljepšim i prijatnijim. Ukoliko ste ljubitelji skandinavske jednostavnosti uz pomoć nekoliko elementa postići ćete željeni minimalizam, upotpunjen sa nekoliko efektnih komada.

ODABERITE STIL UREĐENJA KOJI VAMA NAJVIŠE LEŽI

Bez obzira da li trebate da dekorišete svoj dom ili vikendicu, postoji niz različitih stilova na koje se možete osloniti. Dobro je pronaći inspiraciju od drugih, ali obavezno dodajte i svoj lični pečat i prilagodite uređenje svom domu u odnosu na veličinu, boje, svetlost...  

Muški vs ženski i romantični dekor

Ova vrsta dekoracije za dom može uplašiti većinu muškaraca ako je u pitanju previše cvjetnog printa. Ali to se lako može uraditi diskretno i sa ukusom, tako da odaje miran utisak. Ako morate da se preselite kod svoje djevojke, umjetnost je ujediniti muški i ženski izraz. Pronađite savjete kako urediti zajednički dom.

Minimalistički

Minimalistički i stilski dizajn vrlo je čest u Skandinaviji i sastoji se od jednostavnosti i neutralnih boja. Pruža mir u kući nakon napornog dana. 

Retro stil

Retro stil je dosta popularan prethodnih godina. Prilikom dekorisanja doma u ovom stilu možete koristiti stari, korišćeni nameštaj ili novi nameštaj starinskog izgleda. Takođe kombinujte retro enterijere sa stvarima modernijeg ili živopisnijeg dekora.

Boemski dekor

Ako uživate u opuštenoj atmosferi, boemski stil idealan je za vas. Ovaj stil je živopisniji i živahniji i nekima se može činiti malo previše šaroliko. Boemski stil je dobro kombinovati sa minimalističkim dekorom jer daje lagan, ali ipak elegantan i živopisan izgled. 


UNESITE TOPLINU U VAŠ DOM

Ukrasni jastuci i ćebad od materijala kao što su vuna i vještačko krzno uneće u dom toplinu, a preporučene boje su bijela i svijetlo siva u kombinaciji sa crnom. Za stvaranje prijatnog osećaja dodajte nekoliko komada drvenog namještaja. Artikli poput kuhinjskih krpa ili stoljnjaka takođe mogu poslužiti za unošenje svježine i duha prirode u vaš dom.