Dekoracija
Dekoracija
Dekoracija
Brend

ŠIROK IZBOR DEKORACIJE I UKRASA ZA VAŠ DOM

Dekorativni artikli su jedan od važnih elemenata koji omplemenjuju prostor, uz pomoć kojih enterijer dobija posebnu notu. U širokom JYSK asortimanu možete pronaći zaista veliki izbor dekoracija, ukrasa, a i možda i savršenih poklona za dragu osobu - svijećnjaci različitih materijala, interesantni ramovi za slike, poslužavnici, kutije za nakit, fenjeri, moderni satovi, vaze, dekorativna slova, salvete, tegle, budilnike, umjetne grane i vještačko cvijeće, zanimljive činije, veliki izbor saksija. Sve što preostaje jeste da izaberete neki od dekorativnih proizvoda prema vašim potrebama koje ćete uklopiti u svoj dom.

OSVJEŽITE SVOJ PROSTOR UZ PAR SITNICA 

Želite da u svoj dom unesete malo boje ili jednostavno malo osvježite prostor? Dekorativni artikli su pravo rješenje - uz samo par pažljivo odabranih sitnica, vaš dom može dobiti potpuno novi izgled. Zato smo za vas pripremili širok asortiman aksesoara za dom - svijeća, dekorativnih kutija, ukrasa, vaza, tabla sa slovima, salveta, veštačkog cvijeća.

ENTERIJER TRENDOVI SE KONSTANTNO RAZVIJAJU

Uzbudljiva stvar u vezi sa dizajnom enterijera je da se on kontinuirano razvija. Stil i trendovi se stalno mijenjaju. Da ne biste morali da mijenjate enterijer u potpunosti nekoliko puta godišnje, možete biti u toku sa trendovima uz povoljnije dodatke i dekoracije poput ukrasnih jastuka, prostirki, svećnjaka i cveća ili biljaka.