Kancelarijske stolice
Kancelarijske stolice
Kancelarijske stolice
Brend

KANCELARIJSKE STOLICE - ZA SVAČIJI UKUS!

Izbor dobre kancelarijske ili kompjuterske stolice veoma je važan jer pravilan položaj sedenja sprečava napetost u vratu i leđima. U JYSKu ćete pronaći široki izbor kancelarijskih stolica, kao i kompjuterskih stolica različitog dizajna i opsega cijena. Od uglađenih kancelarijskih stolica koje doprinose lijepom stilu kancelarije do naprednih, ergonomskih modela na kojima se podešavaju visina, položaj sjedišta, naslon za ruke i leđa kako bi se obezbjedio savršen oslonac. Još jedan od modela su i naše kancelarijske stolice sa memorijskom pjenom za ublažavanje pritiska koja se prilagođava obliku vašeg tijela. Posjetite JYSK prodavnice i izaberite savršen model za sebe!

SAVRŠENI MODELI KOMPJUTERSKIH I RADNIH STOLICA

Ukoliko provodite dosta vremena za kompjuterom, potrebna vam je stolica prilagođena tome. Nekoliko različitih modela kompjuterskih stolica vas čeka u našoj ponudi - isprobajte ih i odaberite model za sebe.

ODABIR KANCELARIJSKE STOLICE

Obavezno odaberite radnu stolicu sa nekoliko opcija za prilagođavanje i ergonomskim karakteristikama koje se mogu prilagoditi vašim potrebama. Postoji niz karakteristika koje je dobro imati na umu prije kupovine.

  • Podesivo - podešavanje visine sedišta sa funkcijom podizanja / spuštanja i podešavanjem sjedišta i naslona
  • Tapacirani naslon i sjedište - pruža najoptimalniju podršku i udobnost sjedenja
  • Sa ili bez naslona za ruke - može pružiti opušteniji položaj ispred računara ako ruke počivaju na njemu
  • Naslon za glavu - olakšanje za vratne mišiće
  • Funkcija nagiba - sjedite i opustite se pozadi, umesto da visite preko stola

Razmislite koliko ćete vremena provoditi za stolom - da li vam je stolica potrebna za rad ili igru i birajte funkcije u skladu sa tim.

SAVETI ZA PRAVILAN POLOŽAJ SJEDENJA

Ne postoji nijedan sjedeći položaj koji odgovara svima. Postoje individualne potrebe. Ne zaboravite da prilagodite svoj sto tako da odgovara visini vaše kancelarijske stolice. Možete se odlučiti za sto za funkcijom podizanja/spuštanja, tako da možete da mijenjate svoj radni položaj tokom dana.