Radni/kompjuterski stolovi
Radni/kompjuterski stolovi
Radni/kompjuterski stolovi
Brend

RADNI STOLOVI - ODLIČNA PONUDA

Radni sto je početna tačka dobrih radnih uslova u svakoj kućnoj kancelariji. Radni sto predstavlja značajan dio kućne kancelarije, a u JYSKu ćete pronaći široki izbor različitih modela, veličina, boja i materijala. Možete da birate između relativno jednostavnih modela kompjuterskih stolova do potpunih rješenja sa radnim stolom, komodom sa fiokama, policama i gornjim delovima. Posljednji navedeni su praktični za one kojima je potreban dodatni prostor za fascikle, dokumenta, papire i sl. U našem asortimanu pronađite i sklopive radne stolove, kao i stolove podesive visine.

STOLOVI KOJI ĆE OSIGURATI DOBRE USLOVE RADA

Radni sto je važan dio vaše kućne kancelarije, a u JySK-u ćete pronaći radne, pisaće i kompjuterske stolove u nekoliko različitih modela. Mali stolovi su odlični za lagane kancelarijske poslove, dok kancelarija koja služi kao kućni radni prostor često zahtjeva veliki radni sto sa ugrađenim fiokama i dovoljno prostora na vašem stolu za vaše knjige, fascikle i razne papire. Takođe zapamtite da je važno imati dobro osvjetljenje na radnom mestu. Pogledajte naš izbor efikasnih i dekorativnih stonih lampi. Ako nemate dodatnu sobu koja se može koristiti za kancelariju, možete urediti kancelariju u uglu dnevne sobe.

GAMING STOLOVI SA PROSTOROM ZA SVE

Za pravilno igranje igrica potreban je dobar sto. Kada ulažete u gaming sto, važno je odabrati onaj koji odgovara vašim potrebama. U JYSK-u ćete pronaći pametan gejmerski sto sa LED svijetlima, držačem za čaše i poklopcem kabla. Ne zaboravite da odaberete gaming stolicu koja se može prilagoditi stolu visinom. 

KOMBINUJTE I UKLOPITE KANCELARIJSKI NAMJEŠTAJ

Ko kaže da kućne kancelarije moraju biti dosadne? Kancelarijska okruženja su često praktična i funkcionalna, ali i pomalo dosadna. Međutim, to ne mora biti slučaj. Jednostavnim sredstvima možete kombinovati stil vaše kućne kancelarije sa ostatkom enterijera vašeg doma. Na primjer, koristite trpezarijsku stolicu kao alternativu tradicionalnoj kancelarijskoj stolici. I ukoliko je potrebno dodajte mekano ćebe ili ukrasni jastuk za povećanu udobnost.