Brend

KVALITETNI JASTUCI – ZA UDOBAN SAN

Jastuci su veoma važni kada je reč o kvalitetu vašeg, te je dobro pri kupovini imati na umu sledeća pitanja:

Da li bolje spavate kada vaša glava leži visoko ili nisko? Da li uglavnom ležite na boku, na leđima ili na stomaku? Koje punjenje jastuka najviše volite?

Kako se potrebe naših kupaca razlikuju, konstantnim istraživanjima trudimo se da unapredimo asortiman i obezbedimo što veću ponudu kvalitetnih jastuka. U JYSK prodavnicama kao i webshopu možete pronaći jastuke sa različitim punjenjima od kojih izdvajamo: Jastuci sa prirodnim punjenjem (perje i paperje); Jastuci punjeni vlaknima; Specijalni jastuci punjeni pjenom.

Kako biste bili sigurni da je vaša kupovina jastuka kvalitetna, naši stručni prodavci će vam pomoći pri izboru odgovarajućeg modela. Jastučnice različitih dimenzija možete pronaći u našem asortimanu po odličnim cenama. Napravite sklad u vašoj spavaćoj sobi uz odabir kvalitetnih artikala. 

JASTUK DOPRINOSI KVALITETU SPAVANJA

Vaš jastuk je važan najmanje koliko i dušek kada je u pitanju kvalitet vašeg spavanja. Bitno je da vaš vrat dobije optimalnu podršku jastuka. U JYSKu ćete pronaći jastuke sa različitim punjenjem jastuka, tako da vaše telo dobija ergonomski ispravnu podršku u bilo kom položaju odmaranja. Imamo i jastuke za odrasle i jastuke za bebe / decu. Pored toga, možete kupiti i posebne jastuke, gde se punjenje sastoji od anatomski ispravne pene - memorijske pene i prirodnog lateksa. Prednost jastuka od memorijske pene je u tome što su prilagodljivi po visini, tako da se lako mogu prilagoditi vašim potrebama za snom, jer možete ukloniti punjenje. Ovi jastuci su takođe dostupni u obliku ergonomskih jastuka za leđa i vrata.

Vaše potrebe za dobrim snom su individualne. Stoga je verovatno da je jastuk savršen za neke, ali ne i za druge. Ne pravite kompromise u odabiru jastuka, već proverite da li vam podrška odgovara.

ODRŽAVANJE I KVALITET

Trajnost vašeg jastuka određena je negom i kvalitetom. U JYSKu postoje tri raspona kvaliteta i cena: BASIC, PLUS i GOLD, gde su GOLD jastuci najboljeg kvaliteta, izrađeni od najfinijih materijala po povoljnoj ceni. Da biste održali dobar kvalitet i produžili trajnost jastuka, važno je da ga perete najmanje dva puta godišnje.