Tramboline
Tramboline
Tramboline
Brend

TRAMBOLINE - ZA VESELE LJETNJE IGRE

Kada je riječ o omiljenim ljetnjim igrama, sigurni smo da i vaša djeca obožavaju tramboline. Osim što će se dobro zabaviti, uz JYSK tramboline vaše dijete će biti sigurno, jer svaki od modela ima sigurnosnu zaštitnu mrežicu. U JYSKu pronađite tramboline od visoko-kvalitetnog čelika po pristupačnim cijenama. 

Djeca i odrasli mogu uživati u igrama na trambolini godinama, tako da je kupovina kvalitetne tramboline dobra ideja. Dobra trambolina može trajati i do 15 godina. Imajte na umu da djeca brzo rastu, tako da će trambolina koja može izdržati malu kilažu trajati samo par godina.

ZABAVNE IGRE NA TRAMBOLINI

Izađite na svjež vazduh i zabavite se na trambolini: Igrajte igru ''telefona'' gde učesnici sjede što je moguće dalje od centra tramboline. Jedna osoba ide do centra i izvodi trk - na primjer odradi okret. Sledeća osoba zatim izvodi isti trik i doda svoj. Treća osoba ponavlja prva dva, doda i svoj trik i tako se nastavlja. Nakon nekog vremena, postaje zaista izazovno zapamtiti sve trikove po pravilnom redoslijedu, a prva osoba koja pogriješi ispada iz igre. Igra se nastavlja dok ne ostane samo jedna osoba koja je pobjednik. Ukoliko dodate i loptu, igra će biti još zanimljivija!