Dnevna soba
Dnevna soba
Dnevna soba

NAMJEŠTAJ ZA VAŠU DNEVNU SOBU

Namještaj za vašu dnevnu sobu - pronađite idealan komad namještaja, bez obzira na to je li predmet vaše potražnje savršen trosjed na razvlačenje i stočić za kafu, udobne fotelje za popodnevni odmor (uz neizostavan tabure), ogledalo koje će vizuelno otvoriti prostor, konzolni stočić koji decentno privlači pažnju, prostrana ugaona garnitura, odgovarajuća polica za knjige, sobna pregrada ili nešto sasvim drugo - sigurni smo da našom ponudom nećete ostati razočarani.

Možda je za unošenje osvježenja u dnevnu sobu u kojoj provodite najviše vremena dovoljna nova komoda uz dekoracije koje odgovaraju stilu uređenja, a možda ste spremni za veći ’make over’ pa će sofa, tabure sa dijelom za odlaganje i novi stalak za televizor napraviti željeni efekat. Ne zaboravite na iznenadne goste – uz kauč na razvlačenje svaka dnevna soba brzo se pretvara u privremenu sobu za goste.

Šta god da vam je potrebno od namještaja - pronađite ovde!

ŠIROK IZBOR NAMJEŠTAJA U SKANDINAVSKOM STILU ZA VAŠU DNEVNU SOBU

Svi znamo koliko je važno dom učiniti prijatnim i lijepo uređenim prostorom u kom volimo boraviti. Reč je o prostoru u kom možemo izraziti svoj jedinstveni stil. Nezavisno o stilu uređenja koji njegujete u svom domu, JYSK vam nudi širok izbor namještaja za vašu dnevnu sobu. Klasičan ili moderni izgled, ili pak kombinacija različitih stilova – sve je moguće uz različite serije namještaja dostupne u našim prodavnicama i online. Pogledajte cijelu ponudu naših sofa u više veličina, tako da ćete sigurno pronaći jednu koja idealno pristaje u vašoj dnevnoj sobi. Upotpunite enterijer i utisak koji ostavlja vaša dnevna soba elegantnom foteljom te stočićem za kafu, a pobrinite se i za odmor - pronađite tabure koji idealno podržava vaše noge nakon napornog dana. Mogućnosti su bezbrojne.


VELIKI IZBOR NAMJEŠTAJA ZA DNEVNU SOBU

Kauč

Kauč je možda najvažniji komad nameštaja u dnevnoj sobi. Ako tražite novu sofu, imamo veliki izbor garnitura, kaučeva, kaučeva na razvlačenje različitih veličina i boja.

Klub sto

Klub sto neizostavan je komad u dnevnoj sobi - savršeno mesto da spustite daljinski, da poslužite grickalice ili da izložite svoje dekoracije. U JYSKu imamo širok asortiman stolova i stočića za vaš dnevni boravak.

Fotelje i police

Za dodatnu udobnost u dnevnoj sobi, razmislite o fotelji koja će se savršeno uklopiti uz ostatak vašeg nameštaja. Pored toga, odlučite se i za jednu ili više polica i komoda na kojima možete izložiti svoje knjige i drage uspomene.