Trpezarijski stolovi
Trpezarijski stolovi
Trpezarijski stolovi
Brend

VELIKI IZBOR TRPEZARIJSKIH STOLOVA

Trpezarijski sto je, po mnogo čemu, centralni deo prostorije. Tu porodica deli iskustva stečena tokom dana - ručamo, radimo domaće zadatke, čitamo novine ili ćaskamo uz šoljicu kafe. Zato je bitno imati trpezarijski sto za kojim možete udobno sjedeti i osjećati se opušteno.

U JYSKu ćete pronaći veliki izbor trpezarijskih stolova, uključujući modele napravljene od hrasta, bukve i jasena, kao i u kombinaciji metala, čelika ili stakla. Očekuju vas i različite dimenzije trpezarijskih stolova - mali stolovi, stolovi za 4,6 ili više osoba, kao i dodatna krila za stolove ukoliko često imate veća okupljanja.

Pronađite savršen model trpezarijskog stola u JYSKu! 

 

DOBRI SAVJETI ZA IZBOR TRPEZARIJSKOG STOLA

Pošto provodimo puno vremena za trpezarijskim stolom, ovaj sto često ima nekoliko funkcija. Zbog toga mora odgovarati vašim potrebama i željama. Potrebe su različite u odnosu na to da li imate malu ili veliku porodicu, te da li često imate porodicu i prijatelje na druženjima.

VELIČINA I OBLIK STOLA

Da li bi vaš novi trpezarijski sto trebao biti veliki ili mali? Okrugli ili kockasti? Ovo je sjajno mjesto za početak. Važno je da sto odgovara veličini porodice i sobe u kojoj se nalazi. Ako vam svakodnevno ne treba puno prostora za ručavanje, stočić za kafu je takođe opcija. Ako želite da pozovete goste na večeru, razmislite o kockastom sklopivom stolu ili onom sa dodatnim krilima. Okrugli sto odgovara i malim i velikim prostorijama i prednost je i u tome što ljudi sede bliže jedni drugima, pa svi mogu lakše da se pridruže razgovoru.

MATERIJAL I BOJA

Materijal i funkcija idu ruku pod ruku, jer ne mogu svi materijali da izdrže ravnomerno habanje. Iverica, melamin ili staklo. Zajedničko ovim materijalima je da se lako čiste vlažnom krpom. Stakleni sto može biti osjetljiv na ogrebotine, ali inače je izdrživ. Drvo je jedan od delikatnijih materijala. Trpezarijski sto od hrasta ili bambusa zahteva redovnu njegu uljem jer se lako ogrebe i zaprlja.

Da li bi sto trebao biti svijetliji ili tamniji? Drvenim stolom dobijate trpezarijski sto u prirodnoj boji koji se lako može uklopiti. U našoj ponudi ćete naći i širok izbor crnih, belih i braon melaminskih stolova ili stolova od stakla.