Radna soba
Radna soba
Radna soba

VELIKI IZBOR KANCELARIJSKOG NAMEŠTAJA

Kancelarijski nameštaj, kao i oprema koja kancelariju čini prijatnijom za rad, a ujedno i modernom, je pored produktivnosti, veoma važan deo radnog dana. U JYSKu možete pronaći kancelarijski nameštaj, kancelarijske stolice, gaming stolice, fiokare, gejmerske i radne stolove, kao i druge dodatke poput stalka za laptop koji će zadovoljiti svačiji ukus i potrebe.

Pažljivo birani materijali i modeli pružiće svakoj kancelariji posebnu notu, i sve to po veoma pristupačnim cijenama. Moderne i udobne kancelarijske i gaming stolice različitih boja i materijala i kancelarijski stolovi različitih dimenzija – ovde ćete pronaći sve što vam je potrebno za prelijep home office ili radni prostor.

KANCELARIJSKE STOLICE

Izbor dobre kancelarijske stolice veoma je važan jer pravilan položaj sedenja sprečava napetost u vratu i leđima. U JYSKu ćete pronaći širok izbor kancelarijskih stolica različitog dizajna i opsega cijena. Od uglađenih kancelarijskih stolica koje doprinose lepom stilu kancelarije do naprednih, ergonomskih modela na kojima se podešavaju visina, položaj sedišta, naslona za ruke i leđa kako bi se obezbedio savršen oslonac. 

RADNI STOLOVI

Sa pravim kancelarijskim nameštajem, kao što je radni sto, možete obezbediti najbolje radne uslove u svojoj kućnoj kancelariji. Radni sto predstavlja značajan deo kućne kancelarije, a u JYSKu ćete pronaći široki izbor različitih modela, veličina, boja i materijala. Možete da birate između relativno jednostavnih modela kompjuterskih stolova do potpunih rješenja sa radnim stolom, komodom sa fiokama, policama i gornjim delovima.

RAZNA KANCELARIJSKA OPREMA

Potreban vam je stalak za laptop, podloga za stolicu ili fiokar?

Sve ovo možete pronaći u JYSKu.