Klub stočići/stočići
Klub stočići/stočići
Klub stočići/stočići
Brend

KLUB STOLOVI ZA DNEVNU SOBU

Klub stolovi i stočići za dnevnu sobu su idealni za držanje bilo kod predmeta pri ruci dok se opuštate na kauču, kao što su šoljica kafe i tanjir sa kolačima. U JYSKu imamo širok asortiman stočića uz veliki izbor boja, dizajna i veličina. Možete izabrati praktični sklopivi klub sto od oraha premazanog uljem, sa dodatnim policama za novine i časopise ili modele klub stolova od materijala kao što su bor, hrast staklo i metal. 

Osim što su veoma praktični, ovi stočići su i ključni komad namještaja u prostoriji. Zato je bitno odabrati stočić koji se uklapa uz tepih i garnituru ili kauč, i na ovaj način će vaša dnevna soba biti zaokružena cjelina. Umesto jednog stočića, možete odabrati i dva manja koja po potrebi možete lako i premještati. A ukoliko vam nedostaje mjesta za odlaganje u stanu, odaberite klub stočić sa dodatnim nivoom ili policom koji će vam sigurno poslužiti za odlaganje sitnica. 


MALI I VELIKI STOČIĆI ZA KAFU

Veličina stočića često se određuje veličinom dnevne sobe, kao i namjena. U manjim sobama ili stanovima okrugli klub sto može biti idealno rješenje. Ne zauzima puno prostora, a i dalje omogućava držanje vaze sa cvijećem ili šoljice kafe. Ako vam se baš svidi neki manji stočić, a imate veliku dnevnu sobu, razmislite o kombinovanju nekoliko stočića. Ovo će prostoru dati živahan i moderan izgled i istovremeno će olakšati svima da dođu do svog pića i grickalica.

Veliki stočići imaju svoje prednosti - imaju dodatnu policu ili fioke za odlaganje sitnica. Takođe, veći stočić obezbjeđuje dovoljno prostora za društvene igre i kartanje.

Za koju god veličinu da se odlučite, JYSK ima odličnu ponudu klub stolova - pronađite svoje favorite.