Komode/fiokari
Komode/fiokari
Komode/fiokari
Brend

KOMODE I FIOKARI ZA SVAKI DOM

Komoda je komad namještaja koji se lako uklapa u enterijer – možete ih imati u spavaćoj sobi, kuhinji, kupatilu, čak i u garaži. Ukratko, komoda je idealno rješenje za uredno odlaganje manjih stvari. U JYSKu ćete pronaći komode sa fiokama uz veliki izbor dizajna, oblika i veličina i sa različitim brojem fioka i od različitih materijala.

Možete da birate između punog sjaja, crnog, bijelog ili „naglašenog“ završnog sloja boje, kao i hrasta, bora, oraha, akacije, bambusa ili masivne jelovine kad su u pitanju vrste drveta. Bez obzira da li na umu imate malu komodu ili prostrani model za odlaganje, u JYSKu ćete sigurno pronaći komodu koja ispunjava vaše potrebe. Omiljena komoda lako će se uklopiti uz trosed ili kauč prema vašem uređenju enterijera.

ORGANIZUJTE DOM UZ POMOĆ KOMODA

Možete koristiti komodu i za odlaganje stvari osim odjeće. Mali i veliki predmeti kao što su igračke, šminka, peškiri i posteljina su takođe pogodne za komode.

Komoda može biti dobar dodatak vašem garderoberu. Ako u ormaru nemate puno mjesta, čarape i donji veš možete smjestiti u komodu. Bez obzira da li tražite malu, usku komodu ili veći, prostraniji model, u JYSKu ćete pronaći modernu komodu koji će zadovoljiti vaše potrebe.Naši fiokari dolaze u nekoliko različitih dizajna, oblika, veličina i sa različitim brojem fioka i vrata.