Spavaća soba
Spavaća soba
Spavaća soba

SPAVAĆA SOBA - NAMJEŠTAJ I DODACI

Spavaća soba jedna je od prostorija u kojoj nam je na prvom mjestu važna udobnost, koja sa izborom pravog namještaja i detalja postaje prava oaza mira. Kada razmišljate o kupovini artikala za spavaću sobu, jedna od prvih stavki koja se nalazi na listi jeste kvalitetan krevet i udoban dušek i posteljina, koji uz kombinaciju različitih dezena i boja mogu doprinijeti cjelokupnom izgledu prostorije.

Uz kupovinu kreveta kvalitetni dušeci su takođe važni, a za dodatnu dekoraciju i osvježenje savršen izbor čine jorgani i prekrivač prijatnih materijala uz koje je dobar san zagarantovan. Za sve dodatne informacije i cijene na raspolaganju su vam naši stručni prodavci.

SVE ZA SPAVAĆU SOBU

Širok asortiman namještaja za spavaću sobu čeka vas u JYSKu.

U našem asortimanu za spavaću sobu možete pronaći i boxspring krevete, dušeke na naduvavanje, komode, krevete na sprat, posteljine, navlake, presvlake, prekrivače za krevete, čaršav, jastučnice i ćebad koji će na poseban način ulepšati vaš dom. Takođe možete pronaći i asortiman za bebe i djecu od kvalitetnih materijala.


ZASLUŽEN ODMOR U PRIJATNOM OKRUŽENJU

Nakon dugog i napornog dana, u spavaćoj sobi ćete se opustiti i napuniti baterije za novi dan. Preduslov za svježe buđenje je, naravno, dobar krevet, udoban jorgan i pravi jastuk. Pored toga, važna je i sama atmosfera i dekor spavaće sobe. Jedna od stvari koja upotpunjuje dekor je uzglavlje. Funkcionalno, to ne mijenja ništa u pogledu udobnosti vašeg kreveta, ali doprinosi stilskom i modernom izgledu. Čak i ako ste stavili lijepu posteljinu, krevet najbolje izgleda kada je namješten. Izaberite prekrivač za krevet koji se uklapa u ostatak enterijera i uskladite ga sa ukrasnim jastucima u različitim veličinama i motivima. Ako je vaša spavaća soba mala, možete okačiti ogledalo, zbog čega će soba izgledati veće.