Brend

PRONAĐITE UDOBAN LOUNGE NAMJEŠTAJ U JYSKU

Lounge namještaj je savršen izbor ukoliko želite ekstra udoban baštenski namještaj. Sigurni smo da ćete dodatno uživati u vremenu provedenom na terasi ili u bašti uz lounge sofe, fotelje i stolove. JYSK ima širok izbor udobnog lounge namještaja - od lounge sofa, modularnih djelova za lounge garniture do lounge dvosjeda, divana, ugaonih garnitura preko stolica i fotelja, stolova i setova stočića. Pronađite svoje omiljene komade, zavalite se i uživajte u ljetu u bašti. Da biste postigli optimalnu udobnost, preporučujemo vam da nabavite i baštenske jastuke za svoj lounge kutak.

LUKSUZNO OPUŠTANJE NA OTVORENOM

Lounge namještaj ima nekoliko funkcija - može se koristiti za opremanje spoljne dnevne sobe u kojoj se možete opustiti ili možete odabrati lounge garniture sa podesivim stolom, tako da može služiti i kao ugao za opuštanje i kao trpezarija. Pored toga, svoj prostor na otvorenom možete dopuniti lounge namještajem koji pruža savršenu priliku za dremanje i odmor poput lounge divana ili neke od stolica i fotelja.

DOBRA RJEŠENJA ZA BALKON

Čak i ako nemate puno prostora na balkonu, ne očajavajte, ne morate da pravite kompromise. U JYSKu imamo puno dobrih rješenja za baštenski namještaj na balkonu. Izaberite npr. bistro set, sklopive stolice i male pomoćne stočiće ili složite svoju garnituru uz lounge module prilagođene veličini balkona.