Ležaljke
Ležaljke
Ležaljke
Brend

LEŽALJKE ZA PLAŽU, BAŠTU I DVORIŠTE

Baštenske ležaljke i ležaljke za plažu i dvorište vas čekaju u JYSKu. Ležaljke različitih materijala i uzoraka - sigurno ćete pronaći onu koja će zadovoljiti vaše potrebe i ukus.

Ima li nešto bolje od izležavanja, sunčanja i uživanja na suncu uz dobru knjigu i hladno piće u ruci? Ljeto je vrijeme za opuštanje i prepuštanje užicima – to nije vrijeme za žurbu, već za uživanje u životu. Dobra ležaljka će vam sigurno pomoći u tome.

Pronađite savršenu ležaljku za svoje potrebe

Prilikom planiranja kupovine, razmislite o tome na koji ćete način koristiti ležaljku - da li ćete je koristiti na terasi ili pored bazena, da li će je koristiti djeca i koliko često će biti u upotrebi. U našem asortimanu imamo nekoliko različitih vrsta ležaljki:

  • lagane ležaljke - male težine, praktične za nošenje i održavanje
  • drvene ležaljke - elegatnog izgleda i savršeno ih možete upotpuniti mekanim baštenskim jastucima za ležaljke
  • baštenske ležaljke od ratana - otporne i jednostavne za čišćenje. Lako ih možete uklopiti sa ostatkom baštenskog namještaja
  • ležaljke sa jastukom - izuzetno udobne i već dolaze sa luksuznim jastukom. Uljepšajte vaš prostor na otvorenom, a vi ćete uživati u njihovoj mekoći

Ležaljke različitih boja i izgleda

Pored različitih funkcija svoju baštensku ležaljku možete birati i prema boji ili stilu koji vam se najviše sviđa. U ponudi imamo ležaljke neutralnih boja - crne, bež, sive, natur - te ćete ih jednostavno uklopiti u ostatak namještaja i dekoracija i stvoriti lijep i prijatan kutak za opuštanje i uživanje. Neke od JYSKovih ležaljki za sunčanje su zaštićene i od UV zraka tako da boje ne izblijedi.