Salon JYSK u Radanovićima je privremeno zatvoren, zbog renoviranja!

Brend

BAŠTENSKE STOLICE - ZA UŽIVANJE U LJETNJIM DANIMA

Baštenske stolice su možda najvažniji komad namještaja tokom letnjeg perioda, kada veliki deo dana i večeri provodimo napolju, uživajući u čarima lijepog vremena. Jedan od sastavnih delova svakog baštenskog namještaja su stolice, koje su u JYSK asortimanu dostupne u različitim veličinama od kvalitetnih materijala. Bez obzira da li ste u potrazi za kamp stolicom, klasičnom drvenom, stolicom sa naslonom ili stolicom za decu, u našoj ponudi možete pronaći odlične modele po sjajnim cenama i u raznim bojama - crne, žute, zelene, natur, plave, crvene, krem... Ne zaboravite i na baštenske jastuke uz koje će vaše stolice biti još udobnije.

KOJI MATERIJAL ODABRATI?

Prilikom odabira baštenskih stolica i stolica za terasu, prednost može biti odabir stolica od materijala koji ne zahtevaju održavanje, poput plastike, petana ili metala. Zajedničko ovim materijalima je da zahtevaju minimalno održavanje - lako se čiste vodom i sapunom, a ostaju uredni bez obzira na vjetar i vrijeme. Ako, pak, više volite predivan izgled drvenog namještaja, morate biti svjesni da zahtjeva više održavanja, poput podmazivanja. Podmazivanje možete izostaviti ali to znači da će drvo vremenom propadati zbog vremenskih prilika i dobiti sivi i istrošeni izgled..

Pročitajte više o našim preporukama za održavanje drvenog baštenskog namještaja.

JYSK nudi široku paletu baštenskih stolica od sledećih materijala:

  • Masivno drvo
  • Metal
  • Petan
  • Plastika 

ŠARENE BAŠTENSKE STOLICE ZA VAŠ PROSTOR NA OTVORENOM

U JYSK asortimanu možete pronaći baštenske stolice raznih boja - žute, crne, zelene, crvene, plave, natur, bijele... Širok izbor boja olakšava pronalaženje idealnog modela stolice za vaš prostor i stil koji vam se dopada. Možete se odlučiti i za šarene jastuke. Ovde pogledajte naš asortiman. Udobni baštenski jastuci učiniće prostor još ljepšim i prijatnijim.