Naddušeci
Naddušeci
Naddušeci
Brend

KVALITETAN NADDUŠEK ZA ZAŠTITU DUŠEKA

Naddušek je idealan kako biste osigurali da dušek traje što duže i kao zaštita od oštećenja i trošenja. Naddušek se obično koristi kao zaštitni sloj preko dušeka sa ramom, sa oprugama ili od pjene. Upotrebom naddušeka čuva se oblik dušeka, koji će osigurati bolji stepen udobnosti i kvalitetan san. Za dodatnu zaštitu naddušeka, u našoj ponudi tu su i dodaci za dušek kao i čaršavi sa elastičnim trakama na uglovima. Naši naddušeci izrađeni su od kvalitetnih materijala koji će vam pružiti udoban i miran san. Pročitajte više o prednostima naddušeka. 

U našoj ponudi imamo naddušeke i zaštite za dušeke sledećih dimenzija: 80x200, 90x200, 90x190, 120x200, 140x200, 160x200, 180x200cm. 

ZA JOŠ BOLJI SAN

Pored toga što su dobra zaštita za dušek, naddušeci su i izuzetno udobni. Ukoliko imate dušek sa oprugama ali volite mekanije dušeke, naddušek od memorijske pjene može biti idealno rješenje. U našoj ponudi možete pronaći veliki izbor naddušeka i zaštita za dušeke - zaštite punjene memorijskom pjenom, kao i luksuzne naddušeke različitih debljina i dimenzija. Proverite naš asortiman i sigurni smo da ćete pronaći idealan naddušek za vas.

ODABERITE ODGOVARAJUĆU VELIČINU

Kada investirate u novi naddušek ili zaštitu za dušek, razmislite da li vam je potreban naddušek standardne veličine za jednokrevetni krevet 90x200, za krevet dimenzija 140x200 ili bračni krevet 180x200. Takođe birajte između različitih materijala.

POTRAŽITE SAVET I SMERNICE

Ako sumnjate u odabir vrste dušeka ili naddušeka, nudimo stručne savjete i smernice u vašoj lokalnoj JYSK prodavnici. Možete i isprobati različite vrste i testirati udobnost spavanja pre nego što se odlučite za kupovinu.