Komoda LINTRUP 4 fioke hrast

Šifra artikla: 3600361
PLUS
UŠTEDA 24%
212.79 eur /kom 279.99 eur

Informacije o proizvodu

Ukrasni furnir. Š91xV93xDub41 cm

Tehnički podaci

Materijal: Folija (folija je vrsta ukrasnog furnira sa površinom otpornom na habanje. Folija je lakirana ili impregnirana i obično je zalijepljena na ivericu ili panel od medijapana), HDF (ploča visoke gustine) (High Density Fibreboard - ploča od vlakana visoke gustine sastoje se od izuzetno tako sječenih ploča od drvenih vlakana, ljepljenih pod pritiskom), Iverica, Plastika
Materijal: Prednja strana: folija, iverica, Gornji dio: folija, iverica, Dno: folija, iverica, Strana: folija, iverica, Noge: plastika, Zadnja strana: HDF (ploča visoke gustine)
Boja: Hrast
Karakteristike fioke: Graničnik za fioku (graničnik za fioke sprječava da se fioke slučajno izvuku, dok se zadržava mogućnost lakog izvlačenja)
Uključuje: 4 fioke
Veličina nakon montaže: Širina: 91 cm, Visina: 93 cm, Dubina: 41 cm
Informacije o montaži: Potrebno montirati
Veličina prije montaže: Širina: 49 cm, Dužina: 99 cm, Visina: 24 cm
Težina: 43 kg
Broj paketa: 2
Sertifikati o zaštiti životne sredine i zdravstveni sertifikati: FSC™ Mix (proizvodi koji nose ovu oznaku izrađeni su od kombinacije materijala iz FSC™- sertifikovanih šuma, recikliranih materijala i/ili FSC kontrolisanog drveta. Iako kontrolisano drvo ne potiče is FSC™- sertifikovanih šuma, smanjuje se rizik da materijal dolazi iz neprihvatljivih izvora. Pronađite proizvode sa FSC oznakom u prodavnicama i online)
Kvalitet: PLUS