Kupatilo

KVALITETNI PEŠKIRI, DODACI ZA KUPATILO I MNOGO VIŠE 

U JYSKu ćete pronaći sve što vam je potrebno za kupatilo. Peškiri u različitim bojama, veličinama i od različitih materijala po najboljoj cijeni, kao i veliki broj modernih kupatilskih dodataka. Pamučni, veliki, mali ili za tuširanje, dječiji, hotelski, sportski, plažni – najkvalitetniji modeli odličnog dizajna. Kao poklon možete pronaći i komplet malih peškira.

Ukoliko ste u potrazi za dodacima za kupatilo u našem asortimanu možete pronaći držače za sapun, četkice, kućne papuče, čarape, trakaste zavese, wc četke, sunđere. Ako vaše kupatilo ima kadu ili tuš kabinu pronađite kvalitetne metalne šipke uz koje dolaze i zakačke, kukice ili alke.

Većina naših peškira je sertifikovana OEKO-TEX Standard 100, svjetski vodećom „zdravom“ eko-etiketom za materijale. Označeni proizvodi su ispitani na hemikalije i boje koje mogu da budu štetne po vaše zdravlje, a ispitale su ih institucije kao što su: Danish Technological Institute, IFP Research, Hohenstein Research Institute, Shirley Technologies i TESTEX.