Baštenska stolica FASTRUP crna

Šifra artikla: 3700168
119.99 eur /kom

Informacije o proizvodu

Aluminijum, tekstilen i petan. Sa luksuznim jastucima sa dugotrajnom, grubo tkanom poliesterskom navlakom. Mogu da se slažu jedna na drugu. Š56xV85xD60 cm.

Tehnički podaci

Tip:Složiva stolica (jedna na drugu)
Materijal:Aluminijum (aluminijum je lagan i elegantan materijal koji ne rđa. Ne zahtjeva održavanje i lako se čisti vlažnom krpom), Petan ((polietilen) petan je vrsta laganog sintetičkog pletenog materijala. Izdržljiv je, otporan na UV-zračenja i vremenske uslove), Tekstilen ((poliester/PVC) tekstilen je dugotrajna mrežastatkanina izrađena od poliesterskog prediva obloženog plastikom. Zbog takvog naćina izrade ovaj materijal ne treba održavati, ima postojane boje, brzo se suši i lako čisti)
Materijal:Konstrukcija: aluminijum. Naslon: aluminijum, petan (polietilen), Sjedalo: tekstilen (poliester/PVC). Nalon za ruke: aluminijum. Noge: aluminijum
Jastuk za sjedenje:Tkanina: 100% poliester. Punjenje: Pjena/100% poliester/ 100% poliuretan. Gustina pjene: 21 kg/m². Ne prati. Izbijeljivanje: Nije dozvoljeno izbijeljivanje. Sušenje u mašini: Nemojte da sušite u mašini za sušenje veša. Peglanje: Ne pegla se. Hemijsko čišćenje: Nije dozvoljeno hemijsko čišćenje. Prati odvojeno: Fleke mogu da se očiste vodom.
Funkcija:Složivo (jedno na drugo)
Veličina nakon montaže:Širina:56 cm, Visina: 85 cm, Dubina: 60 cm
Visina sjedišta:45 cm
Visina naslona za ruke:65 cm
Informacije o montaži:Montiran
Težina:2.3 kg
Čep za noge:Polipropilen
Obrada:Premaz u prahu (premaz u prahu štiti metal od habanja i rđe. Premazivanjem prahom je metoda nanošenja zaštitnog sloja obojanog praha na metal)
Boja:Crna
Naknadno održavanje:Čistite vodom i blagom sapunicom
Odlaganje:Odložiti u unutrašnjem prostoru tokom zime
Upotreba:Za spoljašnji prostor